Bröllopsrådgivning

 

Att planera en av de största dagarna i livet, ett dop eller ett stort barnkalas med extra allt kan skapa mycket funderingar. Vi finns till hands för att svara på dina frågor och funderingar - stora som små!

 

Vi på My Perfect Day.se är stolta över att som enda e-handel kunna erbjuda er som bröllopspar, eller er som planerar dop, fest eller kalas, kostnadsfri rådgivning där vi tillsammans efter era önskemål tittar på vårt sortiment och utefter det skapar en röd tråd med dekorationer och detaljer för att få den stora dagen att blir precis så som ni drömt om! ​Vi erbjuder onlinerådgivning via e-post, telefon eller Skype, men också rådgivning på plats på vårt lager i Karlstad efter avtalad tid.

 

Intresserad?

Börja med att skicka ett mejl till [email protected] där vi får veta vilka ni är, vad ni har för önskemål och om ni har en tanke kring ert arrangemang. Vilka ballonger matchar med vilken cupcakeform i ert sortiment? Hur skall vi tänka när vi väljer tema till vårt drömbröllop? Ingen fråga är för stor eller för liten! 

Efter att du tagit kontakt med oss ser vi till att du snabbt får svar på dina frågor via e-post, eller om du vill ha en mer omfattande rådgivning så ordnar vi ett första möte, personligen eller via telefon, där vi tittar närmare på vad ni har för önskemål av produkter och vilken känsla ni vill skapa till ert tillfälle. När vi fått bättre grepp om vilka önskemål ni har så tar vi fram förslag och visar er produkter som kan passa er och er stora dag!


Vår rådgivning är helt kostnadsfri!

Varmt välkommen att höra av er!

Kontakt

Om oss

Info