- Student
- Mailegmöss
- Påsk
- Alla festartiklar
- Alla högtider
- Baby Shower
- Bakning
- Ballonger
- Bröllop
- Kalas
- Lek
- Maileg
- Temafest
- Färgteman
- Printables
- Kampanjprodukter
- Nyheter
- Alla produkter
- Varumärken
-
Bakning
- Bakformar
- Bakmixar
- Cake Drip
- Cake Picks
- Cake Pops & Klubbor
- Cake Toppers
- Candy Melts
- Cupcakes & Muffins
- Färgsättare
- Godis
- Köksutrustning
- Marsipan
- Mousse
- Servering
- Silikonformar
- Smaksättare
- Sockerdekorationer
- Strössel & bakningsdekor
- Sugarpaste
- Tårtboxar
- Tårtbrickor
- Utstickare
- Verktyg & Tyllar
- Övriga ingredienser
Bakmix - Banoffee Cake
Produkten är inaktiverad
Underbar bakmix - Banoffee Cake - Receptet är från det Brittiska köket och resulterar i en supergod mjuk kaka med smak av banan och karamell/kola. Addera endast smör, ägg samt färsk banan. Sätt extra god smak genom ett kolatäcke.
Gör såhär:
Värm ugnen till 160°C
Ingredienser bör vara i rumstemperatur. Blanda 400g bakmix, 4 ägg och 200g mjukt smör i 3 minuter på medelhög hastighet till en smidig smet. Mosa en banan och blanda den i smeten. Smörj en form på cirka 20 - 22 cm. Häll smeten i formen och grädda kakan tills den är gyllene i mitten av ugnen i ca 60-65 minuter. Ta ut kakan ur formen omedelbart efter bakningen och låt den svalna på exempelvis ett galler.
Ingredienser: socker, vetemjöl, glukos sirap (torkad), vegetabilisk olja och fett (palm, shea), emulgator: E471, E472b, E477, E322 (soja), höjningsmedel: E450, E500, salt, naturlig smak, mjölkpulver (skummad), smaksättning, mjölk (skummad, kondenserad), förtjockningsmedel: E415, färg: E160b. För allergener, se ingredienser med fet stil. Kan innehålla spår av: ägg, lupin.
Denna produkt är: nötfri.
En påse innehåller 400g.



- Låga priser & stort utbud
- Fri frakt över 499 kr
- Ingen fakturaavgift
- 14 dagars öppet köp
- Trevlig kundservice
- Vår kunniga och tillmötesgående kundservice finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp!
Genom att bli medlem godkänner du My Perfect Day Integritetspolicy.