- Alla Hjärtans Dag
- Mailegmöss
- Alla festartiklar
- Alla högtider
- Baby Shower
- Bakning
- Ballonger
- Bröllop
- Kalas
- Lek
- Maileg
- Temafest
- Färgteman
- Printables
- Kampanjprodukter
- Nyheter
- Alla produkter
- Varumärken
-
Bakning
- Bakformar
- Bakmixar
- Cake Drip
- Cake Picks
- Cake Pops & Klubbor
- Cake Toppers
- Candy Melts
- Cupcakes & Muffins
- Färgsättare
- Godis
- Köksutrustning
- Marsipan
- Mousse
- Servering
- Silikonformar
- Smaksättare
- Sockerdekorationer
- Strössel & bakningsdekor
- Sugarpaste
- Tårtboxar
- Tårtbrickor
- Utstickare
- Verktyg & Tyllar
- Övriga ingredienser
Bakmix - Belgiska Våfflor

Bakmix för att enkelt göra supersmarriga belgiska våfflor! Tillsätt bara smör, vatten, ägg och pärlsoker för att uppnå det traditionella Liege-receptet.
Gör såhär för ca. 15 våfflor: Ingredienser bör vara i rumstemperatur. Använd en bakmaskin med degkrokar för att blanda 500g blandning(halva förpackningen), 150g smör, 175ml vatten och 1 ägg i ca. 3-4 minuter till en slät deg. Blanda 200g pärlsocker (valfritt) med 20g lätt smält smör. Blanda blandningen av pärlsocker och smör i 30 sekunder genom degen. Förvärm våffeljärn och smörj båda bakrutorna. Gör degbollar på 70g (ungefär 15 stycken). Grädda våfflorna i 3-4 minuter i våffeljärnet tills de är gyllenbruna. Garnera gärna våfflan med vispad grädde och färsk frukt.
Ingredienser: vetemjöl, socker, modifierad stärkelse, hällmedel: E450, E550, vegetabilisk olja och fett (rovor), vetegluten, salt, emulgeringsmedel: E471 (palm), E472e (solros, raps), förtjockningsmedel: E466, smakämne, enzymer (vete). För allergener, se ingredienser med fet stil. Kan innehålla spår av: ägg, soja, mjölk och lupin.
En förpackning innehåller: 1 kg.





- Låga priser & stort utbud
- Fri frakt över 499 kr
- Ingen fakturaavgift
- 14 dagars öppet köp
- Trevlig kundservice
- Vår kunniga och tillmötesgående kundservice finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp!